Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Πρόσκληση στη δεύτερη συνάντηση του κύκλου σεμιναρίων με θέμα: «Αγωγή Υγείας στα Σχολεία… και οι Πρώτες Βοήθειες γίνονται Παιχνίδι


Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Αττικής  και την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, διοργανώνουν επιμορφωτικό κύκλο σεμιναρίων  με θέμα:«Αγωγή Υγείας στα Σχολεία… και οι Πρώτες Βοήθειες γίνονται Παιχνίδι»
Σκοπός του σεμιναριακού κύκλου είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών  σε θέματα Πρώτων βοηθειών και η αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών στο χώρο του σχολείου, με τα οποία έρχονται σε επαφή στην καθημερινότητά τους.
Η δεύτερη συνάντηση  έχει ως θέμα:

«Αγωγή Υγείας στο Σχολείο και Σακχαρώδης Διαβήτης στα παιδιά»

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 κατά τις ώρες 16.30 έως 20.00 στο 1ο ΓΕΛ Ελευσίνας (Αθηνάς 22, Ελευσίνα –κοντά στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης-  τηλ.210-5544500).
Το σεμινάριο απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων των σχολικών μονάδων της ΔΙΠΕ Δυτικής Αττικής. Στους/στις συμμετέχοντες/χουσες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και ο μέγιστος αριθμός θα είναι μέχρι 45 άτομα και από τις δύο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
Παρακαλούμε τους/τις ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα:
https://goo.gl/forms/xKFVL6N4O9pDJc2y1
προκειμένου να καταρτιστεί έγκαιρα ο κατάλογος συμμετεχόντων και να υπάρξει σωστός συντονισμός των δύο Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Για την επιλογή των εκπαιδευτικών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων.

Η αίτηση θα πρέπει  να σταλεί συμπληρωμένη ηλεκτρονικά  έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017. Τα ονόματα των εκπαιδευτικών θα ανακοινωθούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

 Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας: Γεωργίτσα Σταματοπούλου.



Ο Δ/ντής  Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής




Σπύρου Παναγιώτης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου